DISCLAIMER

Het doel van deze website rotterdamhavenwerk.nl is informatie over het havenwerk in de haven van Rotterdam op visuele wijze voor iedereen toegankelijk te maken.

Rotterdamhavenwerk kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Mocht er een foto zijn waarvan je kunt aantonen rechthebbende te zijn en wil je niet dat wij de foto op de huidige manier op deze website gebruiken, neem dan contact  met mij op via de e-mail info@rotterdamhavenwerk.nl en de foto zal dan onmiddellijk verwijderd worden.

Op deze website verwijzen wij naar de websites van derden. Het plaatsen van een link naar de websites van derden is uitsluitend bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.  Rotterdamhavenwerk is niet verantwoordelijk voor deze sites. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de links of voor de informatie, die op deze websites staan en door derden gehanteerd privacybeleid.